Verkkoviestintä

verkkosivut ja some-viestintä

Verkkosivut ovat syy tehotiimimme perustamiseen – teemme ne nopeasti, nykyaikaisesti huomioiden eri laitteiden käytettävyyden. Hakuoptimointi on olennainen osa verkkosivusuunnitteluamme.

Html-koodaus on alan vanhaa taitoa, jota meillä edustaa Aki. Pystymme varioimaan vapaammin valmiita ja asiakkaalle käyttöystävällisiä valmiita pohjia. Myös vanhemmilla tekniikoilla tehdyt sivut ja julkaisujärjestelmät saadaan päivitettyä tai nykyaikaistettua.

Java Script on ohjelmointia, jolla verkkoympäristöön voidaan lisätä toiminnallisuuksia ja uusia ominaisuuksia. Tero on java-miehemme maailmalla – varmistaa sivustojemme varioitavuuden.

Some on tärkeä, mutta haastava osa mainospalettia ja näkyvyyttä. Olemme pitkän linjan facebook hyödyntäjiä ja pyrimme pysymään ajan hermolla kiihkeästi muuttuvassa some-maailmassa asiakkaan eduksi.

Animaatiot ovat usein asioita, joita sivustelija ei koe perinteisessä mielessä animaatioiksi. Niillä saadaan kiinnostavuutta, helppokäyttöisyyttä – ne voidaan yhdistää myös infograafiin, joka esittää esim. yrityksen vahvuudet tai faktat muutamassa sekunnissa helposti ja mieleenjäävästi.